Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2019.07.02 17:20

FESZTIVÁLSZEZON

 

 

Magyarországon is beköszöntött a nyár, kezdetét veszik az idei fesztiválok. Ugye te is vártad már? A Serebro csapatával készültünk nektek egy kis segítséggel, hogy milyen ékszereket szerezz be indulás előtt. Különböző stílusokra bontottuk szettjeinket, így mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabokat a nagy eseményre.

 

 

 

 

Idén nem csak az öltözködésben hódít, hanem az ékszerek világába is nagy teret kapott a minimál stílus. Néha elegendő egy meghatározóbb darab, de az is megesik, hogy több különböző ékszer összeállításával kapjuk meg a tökéletes képet. Fülbevalók estében két párost mutatunk be, mint például az Ania Haie ” Prism” vagy a Thomas Sabo ”Heritage” amelyben kirajzolódnak a vékony, geometrikus vonalak ezzel is kiemelve ezt a designt. A nyár közeledtével előkerülnek a bokaláncok is, mely lehet egy szövet szállal összefogott horgony vagy egy egyszerű tengericsillagos ezüstlánc. Végül a karkötőkről se feledkezzünk meg, kiváló választás lehet a Thomas Sabo Little Secret kollekciójának bármelyik darabja egy forró nyári napra.

 

Ebben az esetben a színekre és a sokféleségre helyeződik a hangsúly. Ezt az irányzatot a trópusi növények, gyümölcsök, különféle állatok, érdekes motívumok és szimbólumok ihlették. Mivel rengeteg egymástól mind formában, mind színvilágban eltérő ékszer alkotja ezt a stílust, ezért úgy gondoltuk itt mindenki saját egyéniségének megfelelően válogathat. Nekünk személyes kedvenceink a Thomas Sabo szitakötős nyakláncai, másfelől pedig több egyedileg összetett tropical stílusú Pandora karkötő, amelyek a képen is láthatók. A fülbevalók egyediségére itt is nagy hangsúlyt fektetnek, ezt kiválóan megmutatja a Thomas Sabo ”Mismatch” és ”Colorful Stones” darabjai.

Úgy gondolod, hogy rád mind a két stílus jellemző? Akkor megalkottuk számodra a következő csoportot, amely vegyíti az anyagokat illetve a letisztult és vagányabb megjelenést. Kombináld az ezüst ékszeredet arannyal vagy egy rose gold kiegészítővel és garantáljuk, hogy nem fog elmaradni a várt hatás. Esetleg fektess nagyobb hangsúlyt a nyakláncodra vagy egy szembetűnőbb fülbevalóra és a többi része az outfited-nek legyen kicsit visszafogottabb, ezzel a minimál és tropical stílust keverve szintén a figyelem középpontjába kerülhetsz. A mixed csoportra jellemző vonásokra, pedig a következő képekből meríthetsz ötleteket.

 

 

Reméljük segítségetekre lesznek tanácsaink és, hogy az idei fesztiválszezonra mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb darabokat.

SEREBRO BLOG

FESZTIVÁLSZEZON

Beköszöntött a nyár, kezdetét veszik az idei fesztiválok. Készültünk nektek egy kis segítséggel, hogy milyen ékszereket szerezz be indulás előtt... tovább

PANDORA ÁPOLÓ KÉSZLET

Gondoskodj Te is PANDORA ékszereid megfelelő tisztításáról, és őrizd meg ragyogásukat a PANDORA ápoló készlet használatával... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre