Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.07.04 16:31

Pandora Signature

 

 

 

 

A Pandora most egy igazán letisztult kollekcióval rukkolt elő, mely a „Pandora Signature” néven jelent meg. A karkötők, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk és a charmok palettája is bővült néhány újdonsággal, ezüst, arany és rózsaarany változatokban. Lentebbi képeinkből pedig inspirációt gyűjthetsz, hogy hogyan hord ezeket az ékszereket, akár egy alkalomra vagy a hétköznapokra.

Kombináld Te is legújabb karpereceinket, és alkoss egységet a különböző fémtónusú ékszereinkkel, majd varázsolj el mindenkit! A karperecek különlegessége, hogy az egyik oldala lekerekített, míg a másik vége szögletes, ennek összeolvadása adja ezt a különleges és modern stílusú ékszert. A külső részein minden oldalán a Pandora logó látható, a karperec két végén pedig helyet kapott a Pandora koronás monogramja.

 

 

A karperechez tökéletesen passzoló gyűrűkről se feledkezzünk meg, melyekből most akad egy pár újdonság, mind ezüst vagy akár rózsaarany változatban. Rétegezve, de önmagukban is remekül mutatnak, ennek már csak a Te képzeleted és stílusod szab határt. Válogass köves vagy minimalista gyűrűink közül, és élvezd a Pandora által adott modern eleganciát!

 

 

Egy újabb charmmal, és egy függővel is gazdagodott a Pandora charmok választéka, utóbbit akár nyakláncra medálként is tudod viselni. A charmok jellegzetességét a kézzel megmunkált, részletgazdag kidolgozás adta, ahogyan a modern stílus párosul a klasszikus vonalakkal. A függő medál sajátossága, hogy három összefonódó karikát ábrázol, melynek minden darabja forog, így figyelemfelkeltő dísze lehet bármely összeállításnak.

 

 

Különleges fülbevalókra vágysz? Akkor válaszd a Pandora megfordítható gombfülbevalóját, melynek keretét kedvedre tudod variálni a sima Pandora logós vagy köves oldalával, az eseménynek megfelelően! Mindennapi viseletre pedig az U alakú karikafülbevalót ajánljuk figyelmedbe, melynek egyik oldala polírozott. a másik pedig kővel díszített. A rózsaarany szín kedvelőinek azonban egy letisztult elegáns változatot hoztunk, a dupla karika-fülbevalót.

 

 

 

A kollekció utolsó és egyben legkülönlegesebb darabjai közé a nyakláncok tartoznak. Idén egy régebbi típusú a „Pandora forgó szívei” nyakláncát gondolták újra a tervezők, bicolor változatban. A nyakláncon három forgó karika található, amit nyolc különböző formában tudsz elrendezni. A külső karikát Pandora gravírozással díszítették, a középső karikát Pandora rózsaarany ötvözettel vonták be, majd cirkónia kővel és szív alakú kivágásokkal ruházták fel, az utolsó belső kört pedig kővel és a Pandora logóval tették még különlegesebbé. 

 

 

Tűnj ki Te is a tömegből ezekkel a minimalista, mégis ragyogó megjelenésű darabokkal!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA


PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

Merülj el Te is a Pandora világában!

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

Segítünk neked megtalálni a megfelelő karkötő méretet.

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

Ismerd meg Te is Moments típusú karkötőinkhez tartozó kiegészítő elemeket.

iratkozzon fel hírlevelünkre