Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.09.01 17:01

Az Ősz Sztárjai

 

Az ősz mindig rengeteg varázslatos dolgot hoz magával, mely az egyes márkák legújabb kollekcióin tükröződnek vissza. Ezek az újdonságok csodálatos őszi pasztell és élénk színekben pompáznak, hogy mindenki egyéniségének megfeleljenek. Kombináld őket és merülj el az ékszerek és ékszertartók világában.

 

 

Pandora

 

A Pandora őszi kollekciója rengeteg újdonságot kínál mindenki számára, melyekkel tovább bővítheted gyűjteményedet. A karkötőktől kezdve a charmok, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk palettája is bővült, de több különlegességgel is megajándékozott minket a márka. Megjelentek a kulcstartók és a táskadíszek, melyeket charmokkal tudsz díszíteni.

 

 

Kíváncsiságodat, pedig tovább fokozzuk legújabb charm gyűjtős fülbevalóinkkal. Ez az új vonal két fajta ékszert mutat be, melyeket olyan charmmal díszíthetsz fel, mely számodra a legkedvesebb emléket hordozza.

 

 

Újdonságokkal azonban a karkötők terén is bővült a Pandora kollekció, hiszen megjelent egy duplasoros változat, illetve egy teljesen új metodikán alapuló szív záras karkötő.

Tudasd a külvilággal ékszereiden keresztül imádott hobbidat, akár ha a tánc szerelmese vagy, ha a főzés művészete ragad magával, vagy akár az egészséges életmóddal és az edzéssel töltöd szívesen a hétköznapjaid. A kiskedvencek listája is bővült pár figurával, mint a bájos malacpersellyel, a gombolyagos kiscicával és a tűzzománccal díszített kacsával.

Gyermekkorunk kedvenc Disney hercegnőit mostmár Te is viselheted karkötődön, vagy akár medálként nyakláncodon is. Tiana, a Kishableány, Hamupipőke, Aranyhaj és Jázmin egyedi tűzzománc kidolgozással mutatkoznak meg a kollekcióban, csak úgy, mint Hófehérke almája és rózsájának függő charmja.

Utolsó sorban pedig ne feledkezzünk meg a nagy sikerű Star Wars kollekcióról sem, mely ismét bővült néhány extra darabbal. Ezen ékszerek viselésével újra átélhetjük a film legfontosabb pillanatait és megeleveníthetjük az igazi Star Wars életérzést.

 

 

Stackers

 

Nem csak ékszereink tisztításában, hanem tárolásában is segítségedre leszünk, hiszen a Stackers ékszertartók különböző képpen összeépíthetők, így a megfelelő tálcákkal minden a helyére kerülhet, akár gyűrűről, fülbevalóról, vagy karkötőről legyen is szó.

Az áttetsző fedőtálcával pedig jól áttekinthetővé válik saját ékszergyűjteményed. Charmjaidat is könnyedén tárolhatod, így az öltözékedhez megfelelő szettet könnyedén össze tudod rakni.

 

 

Az új szürke színben pedig nem csak otthonodba, hanem utazásodhoz is megfelelő kellékeket kaphatsz az ékszertartókkal. Dobd fel Te is otthonod ezekkel a modern színekkel és formákkal!

 

 

Thomas Sabo

 

Az új kollekció a márkához hűen letisztult, ugyanakkor figyelemfelkeltő darabokkal rukkolt elő. A lakatok megjelenítése a szerelem szimbólumaként köszön vissza az arannyal futtatott, illetve ezüst ékszerekben.

A füldíszek, fél pár fülbevalók apró részleteiben rejlik az egyedi megjelenés hatása, melyet tovább fokoznak a hozzá illő nyakláncok, karláncok és gyűrűk. Ezek kombinálásával mindenki a saját egyéniségének megfelelő vagány szettet tud összeállítani.

Ezt a vonalat követi a végtelenjel szimbólumának megjelenítése a nyakláncokon és fülbevalókon, illetve a mutatós szívforma, mely arannyal futtatott formában is ékes díszeként szolgálhat az őszi megjelenésnek.

Ice Watch(órabox)

 

Az ősz elengedhetetlen kellékei a megújult pasztell színekben is elérhető Ice Watch órák. Egy késői nyaralás praktikus darabjaként is funkcionálhat a teljesen vízálló óra, mely színeivel mindenkit elvarázsol.

A virágok megjelenítésével egy kis vidámságot csempészhetsz a sötétebb napokba.

Az Ice Generation pedig letisztult vonalairól, sportos és színes külsejével vonja magára a figyelmet.

 

 

Ezek biztonságos tárolására pedig óraboxaink nagy segítségre vannak, több színben, formában és méretben.

Válogass Te is kedvedre az Ősz sztárjaiból és dobd fel velük a szürke hétköznapokat!

 

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre