Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2020.09.30 11:19

Pandora X Star Wars

Idén a Pandora a filmipar egyik legnevesebb és legsikeresebb alkotásával párosult, a Star Wars-al. A Sci-fi film rajongói végre ékszerek formájában is hordhatják kedvenceiket. A charmok és a karkötő varázsát az adja, hogy 3D-s változatban a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Mától akár a Star Wars lógóját is bátran viselheted karkötődön vagy Baby Yodát, akinek pici testéhez hatalmas fülek és szemek társultak.

 

 

A filmből jól ismert Chewbacca más néven „Chewie” Han Solo leghűségesebb barátja is megjelenik a Pandora legújabb kollekciójában. Persze ne feledkezzünk meg a kedvenc karakterekről sem R2-D2-ról, aki az egyik legismertebb és legszerethetőbb kicsi droid, vagy barátjáról C-3PO-ról, melyet a fiatal Anakin Skywalker készített és aki részt vett a galaxis legmeghatározóbb pillanatain és csatáin. Emellett megtalálhatjátok az új trilógiában bemutatkozó BB-8 asztrodoidot, aki Rey-t végig kíséri kalandos útjai során.

Kulcsfontosságú karakterei közé tartozik még Leia hercegnő, aki rettenthetetlen a csatatéren és elkötelezett a harc végéig a birodalom zsarnoksága ellen. Sikereit erős személyiségének és páratlan tudásának köszönheti. A film főgonosza Darth Vader, korábbi neve Anakin Skywalker, aki a sötét oldalt testesíti meg fekete sisakjával és palástjával charm formájában is. A Star Wars trilógia ikonikus mondata „Az erő legyen veletek”, a fénykardos függőn lelhető fel, mely tükrözi a jó és a rossz közötti véget nem érő háborút.

 

 

A Pandora a színek erejével megalkotott három gyönyörű függőt a Pandora rose és ezüst ötvözetével. A charmokra nézve már érezni lehet a karácsony szellemét és lélekben készülni a téli meghitt, békés pillanatokra a családunkkal.

 

Védő amulettekkel is bővült a Pandora charmok palettája, mint például a mindent látó szem, melyet régen a gonosz elleni védelemként használtak. Hamza keze is megjelent függő charm formájában, mely erővel és energiákkal ruház fel a rosszakarókkal szemben. A kivágott hold, nap és csillagok misztikus charmot az erőteljes női energiák a bölcsesség, reinkarnáció és lelki kapcsolatok inspirálták.

 

Nemcsak chamokkal, hanem gyűrűvel és fülbevalóval is bővült ez a misztikus Pandora világ, melyet a bölcsesség, intuíció és a spirituális kapcsolatok ihlették. Különleges jellemzője, hogy ebben a három termékben megjelenik a félhold motívuma kővel kirakva.

A mostani kollekcióban is nagy hangsúlyt fektetnek az emberi kapcsolatokra és a család fontosságára.  Megvalósították a keresztlány feliratú, szív formájú, oldalán gyöngyös mintázatú, rózsaszín tűzzománccal díszített charmot. A szoros és szeretetteljes család inspirációjaként létrehoztak két családfa függőt, mely egyikében elrejtettek egy kis idézetet „Család mindörökké”.

Anya és lánya függők csoportja pedig ismét bővül egy újabb, de egyszerűbb, letisztultabb darabbal. Végül pedig egy újabb családtaggal gazdagodott a páros függők repertoárja, hiszen megvalósították a nagynéni és az unokahúg „szívemben örökké” feliratú charmot. Különlegessége a szív belső részében lakozik egy kisebb dombornyomott szívvel, mely a pár másik felébe illeszkedik.

A Pandora Disney kollekciójához pedig a Karácsonyi Lidércnyomás mese egyik főszereplője, Rosszcsont Jack szegődött, aki végre Halloween városába is elhozza a karácsonyt.

Te a kollekció melyik darabjával bővítenéd a Pandora gyűjteményedet? 

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre