Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.05.27 17:57

Pandora Nyár

 

 

A Pandora legújabb kollekcióját a nyár ihlette, melynek minden egyes darabja feleleveníti az emlékezetes nyaralásokat. A különleges ékszerek rögtön a tengerpartra repítenek képzeletben. Nézd meg Te is újdonságainkat és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat.

 

A kollekció különlegessége, hogy újra megjelenik az egysoros bőr karkötő, gyönyörűen kidolgozott kagyló mintájú zárrésszel, élénk kék színben pompázva. A vízparti hatást tovább fokozzák a tengeri állatokat megidéző charmok, köztük a teknősbéka, a delfin, a bálna, a tengeri csillag és a csikóhal.

 

 

A tenger hullámait megidéző karlánc is elengedhetetlen darabja a kék árnyalatait hangsúlyozó nyári kollekciónak vagy akár legújabb muránói üveg charmunk is. Ezt az érzést élénkíti az ezen hullámokon áttörő bárka, valamint a tenger mélyén meglapuló kincsesláda, melyben elrejtve az „Értékelj minden pillanatot” felirat szerepel. A vízből kiemelkedve, a szárazföld motívumait hordozza a pálmafa, valamint az iránytű, mely segít, hogy sose téveszd el a megfelelő útirányt.

 

 

A szárnyaló fecske a szabadságot szimbolizálja, a földgömbön pedig megtalálod a megfelelő úticélt. Ezt a Pandora megvalósította egy függő medál és egy klip formájában, gyönyörű kidolgozással, egyedi, kézzel készült tűzzománc festéssel. Az utazás megvalósításához szükséges feltételek, mint a repülő, földgömb, bőrönd egy függő charm formájában fellelhetők, így páratlan ajándék lehet egy kalandor számára.

 

 

A kagylóminta nem csak a karkötőn köszön vissza, hanem a charmokat, valamint a legújabb gyűrűket is varázslatossá teszi. Ennek közepén pedig az igazgyöngyöt megigéző édesvízi tenyésztett gyöngyből álló ékszerszettjét rejti a varázslatos mély. Az elegáns fülbevalót és medált azonos méretű gyöngyök díszítik, ezzel tökéletesen kiegészítve egymást.

 

 

Azonban a Padora Rose kollekciója sem maradhatott ki a nyár felidézéséből. Ennek egy páratlan darabja kiemelkedik a többi közül, hiszen még soha nem látott kombinációval készítették el. Ugyanis a rózsaarany charmot különleges kék tűzzománc festéssel díszítették, melynek mintázata a hullámzó tengert igézi meg, melyből Pandora Rose vízi állatok emelkednek ki.

 

 

A tenger varázslatos teremtményeiről továbbra se feledkezzünk meg, hiszen a Pandora idén rózsaarany változatban is megalkotta a tengeri csillag medált, mely ragyogó kék színben pompázik. Karkötődet vagy nyakláncodat tovább bővítheted egy flamingó medállal is, melynek különlegessége, hogy a testét muránói üveg alkotja.

 

 

A naplementét idéző muránói üveg a nyár melegségét hozza el viselője számára. Csak úgy, mint a Rose hőlégballon charm, mely olyanok számára készült, akik kivételes kalandok után vágyódnak, és ezzel szeretnék felfedezni a világot. A gyönyörű kagyló mintázatú, cirkónium kővel kirakott rózsaarany gyűrűnk pedig elengedhetetlen kelléke egy nyári vakációnak.

 

 

Reméljük Téged is magával ragadott a nyár hangulata! Szerezd be Te is a kollekció legszebb ékszereit és viseld őket magabiztosan a nyári vakáción!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre