Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.05.27 17:57

Pandora Nyár

 

 

A Pandora legújabb kollekcióját a nyár ihlette, melynek minden egyes darabja feleleveníti az emlékezetes nyaralásokat. A különleges ékszerek rögtön a tengerpartra repítenek képzeletben. Nézd meg Te is újdonságainkat és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat.

 

A kollekció különlegessége, hogy újra megjelenik az egysoros bőr karkötő, gyönyörűen kidolgozott kagyló mintájú zárrésszel, élénk kék színben pompázva. A vízparti hatást tovább fokozzák a tengeri állatokat megidéző charmok, köztük a teknősbéka, a delfin, a bálna, a tengeri csillag és a csikóhal.

 

 

A tenger hullámait megidéző karlánc is elengedhetetlen darabja a kék árnyalatait hangsúlyozó nyári kollekciónak vagy akár legújabb muránói üveg charmunk is. Ezt az érzést élénkíti az ezen hullámokon áttörő bárka, valamint a tenger mélyén meglapuló kincsesláda, melyben elrejtve az „Értékelj minden pillanatot” felirat szerepel. A vízből kiemelkedve, a szárazföld motívumait hordozza a pálmafa, valamint az iránytű, mely segít, hogy sose téveszd el a megfelelő útirányt.

 

 

A szárnyaló fecske a szabadságot szimbolizálja, a földgömbön pedig megtalálod a megfelelő úticélt. Ezt a Pandora megvalósította egy függő medál és egy klip formájában, gyönyörű kidolgozással, egyedi, kézzel készült tűzzománc festéssel. Az utazás megvalósításához szükséges feltételek, mint a repülő, földgömb, bőrönd egy függő charm formájában fellelhetők, így páratlan ajándék lehet egy kalandor számára.

 

 

A kagylóminta nem csak a karkötőn köszön vissza, hanem a charmokat, valamint a legújabb gyűrűket is varázslatossá teszi. Ennek közepén pedig az igazgyöngyöt megigéző édesvízi tenyésztett gyöngyből álló ékszerszettjét rejti a varázslatos mély. Az elegáns fülbevalót és medált azonos méretű gyöngyök díszítik, ezzel tökéletesen kiegészítve egymást.

 

 

Azonban a Padora Rose kollekciója sem maradhatott ki a nyár felidézéséből. Ennek egy páratlan darabja kiemelkedik a többi közül, hiszen még soha nem látott kombinációval készítették el. Ugyanis a rózsaarany charmot különleges kék tűzzománc festéssel díszítették, melynek mintázata a hullámzó tengert igézi meg, melyből Pandora Rose vízi állatok emelkednek ki.

 

 

A tenger varázslatos teremtményeiről továbbra se feledkezzünk meg, hiszen a Pandora idén rózsaarany változatban is megalkotta a tengeri csillag medált, mely ragyogó kék színben pompázik. Karkötődet vagy nyakláncodat tovább bővítheted egy flamingó medállal is, melynek különlegessége, hogy a testét muránói üveg alkotja.

 

 

A naplementét idéző muránói üveg a nyár melegségét hozza el viselője számára. Csak úgy, mint a Rose hőlégballon charm, mely olyanok számára készült, akik kivételes kalandok után vágyódnak, és ezzel szeretnék felfedezni a világot. A gyönyörű kagyló mintázatú, cirkónium kővel kirakott rózsaarany gyűrűnk pedig elengedhetetlen kelléke egy nyári vakációnak.

 

 

Reméljük Téged is magával ragadott a nyár hangulata! Szerezd be Te is a kollekció legszebb ékszereit és viseld őket magabiztosan a nyári vakáción!

SEREBRO BLOG

https://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA SIGNATURE KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA signature kollekcióját... tovább

PANDORA ME KOLLEKCIÓ

Alkosd meg egyedi stílusodat a legújabb Pandora Me kollekció ékszereivel! tovább

iratkozzon fel hírlevelünkre