Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

Rendelés módosítása, csere

Promóció leírása: 2+1 ajánlat
2022.01.31. és 2022.02.14. között 3 db Pandora termék vásárlása esetén, a három termék közül a legalacsonyabb árú terméket ajándékba adjuk Neked. A promóció nem érvényes a Club Charmra.

Az akció más kedvezménnyel pl. Valentin Napi szett akció, akciós termékek, törzsvásárló kedvezmény, kupon kedvezmény nem vonhatók össze. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Megrendelés menete (2+1 akció):

A kedvezmény érvényesítés legalább 3 Pandora termék esetén lehetséges, amely automatikusan a legalacsonyabb áru termékre fog vonatkozni.

A kedvezményhez használható kuponkód: VALENTINE22

Kettő vagy három azonos termék vásárlása esetén a rendszer sajnos nem fogja levonni a kedvezményt. Amennyiben így szeretnél vásárolni, kérlek, írd a megjegyzés rovatba a kuponkódot. Kollégáink a rendelésed feldolgozása után (nem a rendszer által automatikusan küldött e-mail a megrendelés beérkezéséről) státuszértesítő e-mailben fogják visszaigazolni a megrendelésed kedvezménnyel csökkentett végösszegét. Ebben az esetben kérjük, hogy ne használd az online bankkártyás fizetést.

Promócióban rendelt termékek cseréje:

A promóció keretei között megvásárolt termékek cserélhetők 30 napig amennyiben a vásárló bemutatja a vásárlást igazoló eredeti nyugtát. A visszaadott termék helyett azzal megegyező vagy magasabb árú ékszer választható (az esetlegesen felmerülő különbözet a vásárlót terheli). Csere során ha az újonnan választott ékszer az eredeti ajánlatban nem választható, a vásárló a termék teljes árát köteles megfizetni további kedvezmény érvényesítése nélkül.

A megrendelt termékek cseréje:

Amennyiben a megrendelt termék mégsem felel meg elképzelésednek, 14 napon belül indoklás nélkül cseréljük vagy visszavásároljuk.

A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, visszakerüljön üzletünkbe 14 napon belül.

A cserének 1.500Ft-os posta költsége van.

Módosítási vagy csere igényedet jelezheted az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: serebroekszer@gmail.com

Munkanapokon és szombaton: 10:00-19:00

Vasárnap: 10:00-18:00

Ügyfélszolgálatunk szünetel ünnepnapokon.

SEREBRO BLOG

https://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA SIGNATURE KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA signature kollekcióját... tovább

PANDORA ME KOLLEKCIÓ

Alkosd meg egyedi stílusodat a legújabb Pandora Me kollekció ékszereivel! tovább

iratkozzon fel hírlevelünkre