Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG

2021.05.27 17:57

 

 

A Pandora legújabb kollekcióját a nyár ihlette, melynek minden egyes darabja feleleveníti az emlékezetes nyaralásokat. A különleges ékszerek rögtön a tengerpartra repítenek képzeletben. Nézd meg Te is újdonságainkat és találd meg a hozzád legjobban illő darabokat.

2021.04.23 13:16

 

 

 

Ez az a nap, amikor életünk legfontosabb személyét ünnepeljük, az Édesanyánkat. Ők azok, akik életet adtak nekünk és ott vannak minden jeles alkalommal, boldog és nehéz pillanatokban, akik mindig arra törekednek, hogy maximálisan kihasználjuk az életünk minden egyes percét. Mutassuk ki hálánkat az Édesanyáknak ezen a napon és a többin is, hogy megköszönjük azt a sok jót, amit értünk tettek és hogy a mi boldogságunk mindig fontosabb számukra. A Pandora az Édesanyák tiszteletére kedveskedett egy Anyák napi kollekcióval, mellyel megajándékozhatod Őt egy szívhez szóló ékszerrel.

2021.03.31 00:45

 

Fedezd fel a Thomas Sabo Charm Club legújabb kollekciójának különleges darabjait és találd meg Te is a hozzád legjobban illő kiegészítőket, melyekből egyszerre többet is kombinálhatsz egymással! Az ékszerek egyediségét az adja, hogy akár magában, de rétegezve is jól mutatnak. Minél többet viselsz, annál vagányabb egységet alkotsz, viszont figyelni kell, hogy a harmónia és az egyensúly megmaradjon.

2021.01.26 02:24

 

 

Az idei év hogyan kezdődhetne másképp, mint a Valentin-nappal. Bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, izgalommal teljes pillanat, mikor egy különleges ajándékkal kedveskedhetünk párunknak. Ám ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mivel tudnád meglepni Őt. Amennyiben benned is megfogalmazódott ez, akkor nézd meg a neked szánt ajándék ötleteinket.

2020.09.30 11:19

Idén a Pandora a filmipar egyik legnevesebb és legsikeresebb alkotásával párosult, a Star Wars-al. A Sci-fi film rajongói végre ékszerek formájában is hordhatják kedvenceiket. A charmok és a karkötő varázsát az adja, hogy 3D-s változatban a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Mától akár a Star Wars lógóját is bátran viselheted karkötődön vagy Baby Yodát, akinek pici testéhez hatalmas fülek és szemek társultak.

 

 

Húsz évvel ezelőtt létrejött egy új, egy felejthetetlen ékszercsalád, a Pandora. A márka nélkül ma már sokunk el sem tudná képzelni az életét, hiszen minden darabja emlékek hadát őrzi. A Pandora Moments karkötők ikonikus kígyólánca adta meg az alapkövet a márkának, melyre az őszi kollekció néhány darabja is épül újra gondolt formában.  A következő kategóriákban, pedig bővebben olvashatsz a kollekció legújabb darabjairól.

2019.10.30 17:48

 

Csapatunkkal egy kis összeállítással készültünk nektek, hogy inspirációt gyűjthessetek őszi szettjeitek megalkotásához. Három márkánk legújabb darabjait mutatjuk be különböző kombinációkban. Thomas Sabo, Pandora és Ania Haie termékeinket külön-külön és egymással vegyítve is bátran hordhatod. Lentebb megtalálod a mi ötleteink alapján megalkotott variációkat!

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA TAVASZI KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA tavaszi kollekcióját... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre