Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG

2021.01.26 02:24

 

 

Az idei év hogyan kezdődhetne másképp, mint a Valentin-nappal. Bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, izgalommal teljes pillanat, mikor egy különleges ajándékkal kedveskedhetünk párunknak. Ám ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mivel tudnád meglepni Őt. Amennyiben benned is megfogalmazódott ez, akkor nézd meg a neked szánt ajándék ötleteinket.

2020.09.30 11:19

Idén a Pandora a filmipar egyik legnevesebb és legsikeresebb alkotásával párosult, a Star Wars-al. A Sci-fi film rajongói végre ékszerek formájában is hordhatják kedvenceiket. A charmok és a karkötő varázsát az adja, hogy 3D-s változatban a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Mától akár a Star Wars lógóját is bátran viselheted karkötődön vagy Baby Yodát, akinek pici testéhez hatalmas fülek és szemek társultak.

 

 

Húsz évvel ezelőtt létrejött egy új, egy felejthetetlen ékszercsalád, a Pandora. A márka nélkül ma már sokunk el sem tudná képzelni az életét, hiszen minden darabja emlékek hadát őrzi. A Pandora Moments karkötők ikonikus kígyólánca adta meg az alapkövet a márkának, melyre az őszi kollekció néhány darabja is épül újra gondolt formában.  A következő kategóriákban, pedig bővebben olvashatsz a kollekció legújabb darabjairól.

2019.10.30 17:48

 

Csapatunkkal egy kis összeállítással készültünk nektek, hogy inspirációt gyűjthessetek őszi szettjeitek megalkotásához. Három márkánk legújabb darabjait mutatjuk be különböző kombinációkban. Thomas Sabo, Pandora és Ania Haie termékeinket külön-külön és egymással vegyítve is bátran hordhatod. Lentebb megtalálod a mi ötleteink alapján megalkotott variációkat!

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA TAVASZI KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA tavaszi kollekcióját... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre