Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2019.08.08 18:22

Pandora Reflexions Kollekció

A Pandora Reflexions üzletünk legújabb jövevénye, így szeretnénk veletek is megismertetni az újdonsült karkötőket és az ahhoz tartozó charmokat. Segítségül megmutatjuk, hogyan érdemes összeállítani egy karkötőt saját stílusodnak megfelelően, mivel pont ez a kollekció célja, hogy az ékszerek reflektáljanak a személyiségedre.

 

A tervezők célja, hogy a nők gyönyörűnek, erősnek és magabiztosnak érezzék magukat az ékszerek viselésekor. A megalkotáskor azt szerették volna elérni, hogy a képzelete senkinek se szabjon határt és bátran induljon neki a karkötők és charmok felfedezésének. Másrészről pedig, hogy kiteljesedjen kreativitásuk és bátran játszanak a színekkel, anyagokkal.

 

 

 

Ebbe a kategóriába tartoznak azok az összeállítások, ahol a fémeket nem vegyítjük és kevés charmot teszünk a karkötőre, amely lehet köves, mintázott vagy natúr. A köves charmok szerelmeseinek például nagyszerű választás lehet a Pandora Reflexions ”Káprázatos Elegancia”  vagy a Pandora Reflexions ”Fényűző Pillangó” .

Kombináld ezüst vagy rose karkötődet, többféle ötvözésű, jelentésű charmokkal. Jelen stílust kedvelőinek íme néhány kép amely inspirálhat titeket, ha még nem sikerült kiválasztanod álmaid szettjeit.

A karkötők esetében ne feledkezzünk meg a biztonsági lánc fontosságáról sem, amely egyfajta kiegészítőként jelenik meg,  emellett sokkal biztonságosabbá teszi a karkötő viselését. Így nyugodt szívvel hordhatjuk ezeket a gyönyörű ékszereket.

A karkötő különlegessége, hogy úgy alkották meg, mint a most divatos óraszíjakat, amely követi csuklónk vonalát. Ami az igazi újdonság volt a Pandora Reflexions kollekciójánál, hogy a charmok egyedi kialakításúak, hiszen mind klipként  funkcionál, így nem csúsznak végig a karkötőn úgy, mint ahogy a moments karkötők esetében.

Reméljük felkeltettük az érdeklődésed és sikerül bővítened Pandora gyűjteményed ezekkel a mesés darabokkal!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre