Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2019.05.31 11:23

PANDORA NYÁRI KOLLEKCIÓ 2019

 

 

A Pandora nyári kollekciója egy varázslatos utazásra hív téged és szeretteidet! Engedj a kísértésnek és hagyd elkalandozni az elmédet, hiszen a kollekció tervezői is ezt tették. Gondolj a nyári kiruccanásokra, a tengerpartok, őserdők, Szafarik nyújtotta kalandokra és a nyár adta szabadságérzetre. Hogyan is jelenhetnek meg egy lenyűgöző kirándulás pillanatai, a világkülönböző állatai vagy a természet egzotikus adottságai egy charm, karkötő, fülbevaló vagy gyűrű formájában? Lentebb megtalálod a választ!

 

Ez a kollekció igazi álmodozóknak és kalandoroknak lett megalkotva, akiknek az ékszerekre nézve csodás emlékek jutnak eszükbe vagy éppen motiváltabbak lesznek céljaik elérésében. A Pandora legújabb ékszereinek egyik fő motívumként a hőlégballon jelenik meg, mely szabadságot sugall, emellett pedig a régi álmainkat idézi fel , hogy bármit elérhetünk az életben! Továbbá egy pihenés elengedhetetlen kellékei, mint például a bőrönd és távcső jelennek meg, amelyek akár egymással is remek kompozíciót alkothatnak. Ez már csak a fantáziádon múlik!

 

 

 

Jelen esetben a vibráló színvilág kerül előtérbe, amely tele van élettel. A Pandora különböző gyűrűi, charmjai és karkötői  a nyár szellemét idézik és elhitetik veled, hogy a világ a játszótered. Többféle egymástól nagyon különböző formák és színek találkoznak egymással, így mindenki megtalálja a saját személyiségéhez legjobban illő darabot.

 

 

 

Igazi állatbarát vagy? Megszállottja vagy az állatos charmoknak? Akkor ez a pár sor leginkább neked szól! Ezek a csodás teremtmények ékszerek formájában Afrikai hangulatot teremtenek. Ide tartozik a karkötőn lógó majom aki a játékosságot szimbolizálja. Ráadásul a babonások számára is kedveskedtek egy szerencsehozó elefánttal. Végül, de nem utolsó sorban a Pandora friends család legújabb tagjáról Rhino-ról a rinocéroszról se feledkezzünk meg.

 

 

 

A Disney mesék rajongója vagy? Itt az alkalom, hogy kiegészítsd meglévő kedvenceidet a Pandora legújabb Toy story-s kollekciójának menő darabjaival! Te melyiket választanád Woody-t , a régimódi seriffet vagy Buzz-t az űrvadászt, akiket nem csak a karkötődön, de a nyakláncodon is hordhatsz medálként. A precízen kidolgozott egyedi sterlingezüst charmok csak rád várnak!

 

 

Te melyik Pandora újdonságra csapsz le azonnal?

 

SEREBRO BLOG

FESZTIVÁLSZEZON

Beköszöntött a nyár, kezdetét veszik az idei fesztiválok. Készültünk nektek egy kis segítséggel, hogy milyen ékszereket szerezz be indulás előtt... tovább

PANDORA ÁPOLÓ KÉSZLET

Gondoskodj Te is PANDORA ékszereid megfelelő tisztításáról, és őrizd meg ragyogásukat a PANDORA ápoló készlet használatával... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre