Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2019.05.31 11:23

PANDORA NYÁRI KOLLEKCIÓ 2019

 

 

A Pandora nyári kollekciója egy varázslatos utazásra hív téged és szeretteidet! Engedj a kísértésnek és hagyd elkalandozni az elmédet, hiszen a kollekció tervezői is ezt tették. Gondolj a nyári kiruccanásokra, a tengerpartok, őserdők, Szafarik nyújtotta kalandokra és a nyár adta szabadságérzetre. Hogyan is jelenhetnek meg egy lenyűgöző kirándulás pillanatai, a világkülönböző állatai vagy a természet egzotikus adottságai egy charm, karkötő, fülbevaló vagy gyűrű formájában? Lentebb megtalálod a választ!

 

Ez a kollekció igazi álmodozóknak és kalandoroknak lett megalkotva, akiknek az ékszerekre nézve csodás emlékek jutnak eszükbe vagy éppen motiváltabbak lesznek céljaik elérésében. A Pandora legújabb ékszereinek egyik fő motívumként a hőlégballon jelenik meg, mely szabadságot sugall, emellett pedig a régi álmainkat idézi fel , hogy bármit elérhetünk az életben! Továbbá egy pihenés elengedhetetlen kellékei, mint például a bőrönd és távcső jelennek meg, amelyek akár egymással is remek kompozíciót alkothatnak. Ez már csak a fantáziádon múlik!

 

 

 

Jelen esetben a vibráló színvilág kerül előtérbe, amely tele van élettel. A Pandora különböző gyűrűi, charmjai és karkötői  a nyár szellemét idézik és elhitetik veled, hogy a világ a játszótered. Többféle egymástól nagyon különböző formák és színek találkoznak egymással, így mindenki megtalálja a saját személyiségéhez legjobban illő darabot.

 

 

 

Igazi állatbarát vagy? Megszállottja vagy az állatos charmoknak? Akkor ez a pár sor leginkább neked szól! Ezek a csodás teremtmények ékszerek formájában Afrikai hangulatot teremtenek. Ide tartozik a karkötőn lógó majom aki a játékosságot szimbolizálja. Ráadásul a babonások számára is kedveskedtek egy szerencsehozó elefánttal. Végül, de nem utolsó sorban a Pandora friends család legújabb tagjáról Rhino-ról a rinocéroszról se feledkezzünk meg.

 

 

 

A Disney mesék rajongója vagy? Itt az alkalom, hogy kiegészítsd meglévő kedvenceidet a Pandora legújabb Toy story-s kollekciójának menő darabjaival! Te melyiket választanád Woody-t , a régimódi seriffet vagy Buzz-t az űrvadászt, akiket nem csak a karkötődön, de a nyakláncodon is hordhatsz medálként. A precízen kidolgozott egyedi sterlingezüst charmok csak rád várnak!

 

 

Te melyik Pandora újdonságra csapsz le azonnal?

 

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA SIGNATURE KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA signature kollekcióját... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre