Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.04.23 13:16

Pandora Anyák Napja

 

 

 

Ez az a nap, amikor életünk legfontosabb személyét ünnepeljük, az Édesanyánkat. Ők azok, akik életet adtak nekünk és ott vannak minden jeles alkalommal, boldog és nehéz pillanatokban, akik mindig arra törekednek, hogy maximálisan kihasználjuk az életünk minden egyes percét. Mutassuk ki hálánkat az Édesanyáknak ezen a napon és a többin is, hogy megköszönjük azt a sok jót, amit értünk tettek és hogy a mi boldogságunk mindig fontosabb számukra. A Pandora az Édesanyák tiszteletére kedveskedett egy Anyák napi kollekcióval, mellyel megajándékozhatod Őt egy szívhez szóló ékszerrel.

A kollekció inspirációját az anyukánkkal való szoros kapcsolat, a családi kötelék, az anyák által adott védelem, motiváció és a szeretet adta. Egyes charmokat megható idézetekkel ruháztak fel, mint: „Az én anyukám az én angyalom” vagy „Teljes szívemből szeretlek” és a „Világot jelented nekem”. A legjobb, hogy nem csak ezüst, de rózsaarany vagy bicolor változatokban is jelentek meg újdonságok függők és charmok formájában.

Anyák napján kívül kiemelt figyelmet kapott a család és a szeretet fontossága, amit az új családfás charmmal hangsúlyoznak ki. Ezt a szépséget is garantáltan be tudod illeszteni szeretteid gyűjteményébe. Esetleg nincs még karkötője? Most itt a lehetőség, hogy megalkosd Édesanyád vagy Nagymamád kedvenc ékszerét, melyet amikor visel, mindig Te és a Család jut eszébe. Válogass színes és ezüst változataink közül ízlésük szerint, melyek a most megjelent vagy a régebbi karkötőkön is remekül mutatnak.

Egy ékszerszettnek jobban örülne az Anyukád? Mutatunk pár újdonságot, melyek tökéletes ajándékként szolgálnának Anyák napjára. A mutatós, de mégis visszafogott arany és ezüst kombinációjából létrejött szív formájú fülbevaló, karkötő, charm és nyaklánc tökéletesen tükrözi végtelen szeretetedet az ajándékozott felé. Ezen ékszerek nem csak az Anyák napját, de a mindennapokat is bearanyozzák szépségükkel.

Az időtlen elegancia jelképeként megjelenő letisztult ékszerszettünk egyike biztosan elnyeri tetszésedet. A rózsaszirmok ihlette nyaklánc, fülbevaló, gyűrű és karkötő szett mesésen mutat viselőjén. Ha egy szikrázóbb darabra vágysz, akkor vess egy pillantást a Pandora másik ékszerszettjére, mely ragyogásával és letisztultságával mindenkit elvarázsol. Lentebbi képeinken megtekintheted összeállításainkat.

 

 

 

A Disney kollekció is tiszteleg az anyukák előtt egy édes Minnie egeres charmmal, melyen az „Anya” felirat olvasható. Továbbá kedveskedik a jegyespároknak egy Mickey és Minnie charmmal, melyen egy jegygyűrű ékeskedik ezzel a felirattal: „Mindig szeretni foglak”.

Megjelennek a Disney különböző karakterei is, mint az Oroszlánkirály egyik főhőse Szimba, a Susi és Tekergőből jól ismert Susi, és Dumbó a nagyfülű elefánt. Kedveskedj az ünnepelteknek egy újabb születésnapi charmmal, a mindig gondoskodó Micimackóval.  A családi kötelék szimbólumaként pedig megjelenik Lilo és Stitch függő charmja, mely megmutatja, hogy a szeretteidre mindig számíthatsz.

Reméljük Te is megtalálod azt az ékszert, amellyel kifejezheted háládat szeretteid számára!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre