Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2020.10.28 01:52

Pandora karácsonyi kollekció

 

 

 

Az idei évben is megjelent a Pandora karácsonyi kollekciója, mely csodaszép termékekkel bővítette a palettáját. Éld át te is karácsony meghitt hangulatát ezekkel a csodálatos ékszerekkel és szerezz egy kis inspirációt az ajándékok beszerzéséhez.

 

 

 

 

A szeretet ünnepén mivel mással tudnánk kifejezni érzéseinket egymás iránt, mint egy gyönyörű szívecske vagy a családot felelevenítő charmmal. A kollekció tervezői most is nagy hangsúlyt fektettek a kidolgozásukra és a régi formák megújítására. A tél hangulatával a fényes örvény klip is megjelent új külsőbe burkolva, királykék kövekkel. A klipek választéka még egy extrán köves és csillogós darabbal is bővült.

 

Sokunk előtt biztosan megjelenik, mikor szüleink, barátaink vagy szerelmünk társaságában elvesztünk a végtelen, csillagokkal teli eget bámulva. Ezen emlékek megőrzéseképpen szerezd be ezeket a lélegzet elállító csillag és hold motívumú termékeket, melyeken kedves kis üzenetek rejtettek el. A csillagos égbolt inspirációjaként megvalósult az áttört csillagkép charm ezüst és rose változatában, melyek karkötők formájában is valóra váltak.  Viselésük közben biztosan Te is úgy fogsz ragyogni és szikrázni, mint a csillagok az égen.

Te is vártad már a következő karácsonyi szett összeállításokat? Akkor most bemutatjuk neked ezeket az ámulatba ejtő nyaklánc, gyűrű és fülbevaló párosításokat. A tél varázsaként megjelenő csillag szerű hópelyhek ihlette káprázatos ékszerek, melyeket akár a karácsonyi vacsoránál vagy szilveszterkor is bátran viselhetsz. A tavaly nagy sikert aratott „Kiemelt szív” szettje az idei éveben megvalósult a Pandora rose ötvözetével, mely segít bearanyozni a hideg téli napokat egyedi szépségével és ragyogásával.

Ne csak szeretteid lepd meg idén karácsonykor, hanem ajándékoddal adományozz a rászorulóknak is, hogy mindenhol boldog lehessen az ünnep. Az emberek összefogására mutat rá az UNICEF által támogatott charm, hiszen a világ egységében rejlő szeretetet szimbolizálja. Vásárold meg a földgömb alakú függőt, mely belseje egy aprócska szívet rejt, hiszen a szervezet minden eladás után 15 eurót adományoz rászoruló gyerekekek támogatására.

Ebben az évben is köszönthetjük kedvenc karácsonyi kiegészítőink között Rudolfot a piros orrú rénszarvast, akinek a nyakában egy kis aranyos csengő lóg vagy a Mikulást nagy sapkájában ajándékokkal körülvéve. A varázslatos csillogós karácsonyfát, melyen csillagok, hópelyhek, szívek és apró színes kövek tetszelegnek, mint a karácsonyfadíszek. A karácsonyi fagyöngy függő charm, melyen egy kedves kis üzenetet rejtettek el: „Találkozzunk a fagyöngy alatt”.

 

A Pandora barátok csoportja is bővül egy újabb taggal Isa-val, aki egy elbűvölő, mosolygós csillag. Fő célja pedig, hogy segítsen barátainak céljaik elérésében. A legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy tele van ambícióval, elszántsággal és szeretettel.

A Pandora Disney szereplői is karácsonyi hangulatban tértek vissza, mint Mickey és Minnie egér, akik közösen átkarolva egy ajándékot tartanak maguk előtt kis mikulássapkájukban. Üzenete számunkra, hogy szeretteink körében, boldogan ünnepeljük a karácsonyt. Persze a bohókás és örömteli Plútóról se feledkezzünk meg.

A Hamupipőke története idén ünnepli a 70. születésnapját, így ennek alkalmából készült a Pandorával közös kollekciója. A mese, mely egy gazdag családból származó lányról szól, aki végül elveszti szüleit és mostohaanyjára, valamint mostohatestvéreire van hagyatkozva, akik megkeserítik mindennapjait. Ám szerencsére van segítsége Hamupipőkének is, mint Suzy a kisegér, aki egy báliruha megvarrásával kedveskedett neki, melyet sajnos a mostohatestvérek tönkretettek.

 Tündérkeresztanyának hála viszont megvalósult a tökéletes ruha és tökhintócska, melyet mostantól nyakláncodon vagy a karkötődön is hordhatsz. A tökhintót, mint jelképet megvalósították nyaklánc, gyűrű, fülbevaló és karkötő formájában is, melyek gyönyörűen vannak kidolgozva és kövekkel díszítve. Őket viselve igazi hercegnőnek érezheted magad.

A mese egyik ikonikus eleme az üvegcipellő, mely függő charm formájában is megjelenik Hamupipőke két barátjával Gus-al és Jaq-al, ahogyan a cipőből leskelődnek. A cipő varázsát az adja, hogy Hamupipőke elhagyja a bálon nagy sietségében, hiszen, amint éjfélt üt az óra megszűnik Tündérkeresztanya varázslata. Szerencsére a szőke herceg megtalálja az elveszett cipellőt és a lány keresésére indul, akik rengeteg akadályt legyőzve végül egymásra találnak.

 

Esetleg téged nem a hercegnők világa varázsol el? Ne csüggedj! A Pandora neked is kedveskedett egy csodálatos shine Harry Potter medállal. Így már nem csak a szereplőket és házaikat tudod magaddal vinni, hanem egy varázslatos eszközzel, az időnyerővel is bővítheted kincstáradat.

Talán, ha hiszel a csodákban neked is sikerülhet lelassítanod a meghitt, szeretettel teli karácsonyi időszakot.

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre