Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

Thomas Sabo Ibiza Shopper promóció

Promóció leírása:

Vásárolj Thomas Sabo ékszereket legalább 39.000 Ft értékben és megajándékozunk egy Thomas Sabo Ibiza Shopper táskával!

A promóció kizárólag teljes áru termék vásárlása esetén érvényesíthető.

A promóció más kedvezménnyel nem vonható össze és a készlet erejéig érvényes.

 

Megrendelés menete:

Kérjük, hogy a rendelés során a megjegyzésbe írd be a "TS Ibiza" kifejezést.

Sajnos a rendszerünk nem tudja a megrendelésedhez automatikusan hozzáadni az ajándék terméket, így azt mi manuálisan fogjuk neked hozzáadni.

A megrendelésed feldolgozását követően küldeni fogunk egy visszaigazoló emailt, amiben már látni fogod az ajándék táskát is (ez nem a megrendelés beérkezése után automatikusan, a rendszer által küldött email, hanem a munkatársaink által küldött státuszértesítő email a megrendelésed visszaigazolásáról).

Megértésedet köszönjük!

 

Fizetés

Amennyiben előre utalással szeretnéd kifizetni a megrendelésedet, kérlek, hogy az általunk emailben küldött számlán szereplő végösszeget utald át nekünk. 

Kedvezményezett: Serebro Kft.

Bankszámlaszám: OTP 11732002-20423661-00000000

Megjegyzés: megrendelés sorszáma

 

A fizetési és szállítási feltételekről részletesebben az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 12. pontjában olvashatsz.

 

Csere és vásárlástól való elállás:

A promóció keretei között megvásárolt termékek 14 napon belül cserélhetők, amennyiben a vásárló bemutatja a vásárlást igazoló számlát/nyugtát. A visszaadott termék helyett azzal megegyező vagy magasabb árú ékszer választható (az esetlegesen felmerülő különbözet a vásárlót terheli).

A csere és visszavásárlás feltétele, hogy a termék eredeti állapotában és csomagolásában, visszakerüljön üzletünkbe 14 napon belül.

FONTOS! Amennyiben elállsz a vásárlástól, kérlek, küldd vissza az ajándék terméket is, mivel az ajándék termék kizárólag a fent leírt promóciós feltételek között jár a vásárlás mellé.

Csere esetén 1.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Módosítási vagy csere igényedet jelezheted az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: serebroekszer@gmail.com

Tel.: +36 20 946 2810

Munkanapokon és szombaton: 10:00-20:00

Vasárnap: 10:00-18:00

 

 

Jótállás:

A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók.

Részletes tájékoztatást az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 13.4. pontjában, illetve a Fogyasztóvédelmi Tájékoztatóban olvashatsz.

SEREBRO BLOG

FESZTIVÁLSZEZON

Beköszöntött a nyár, kezdetét veszik az idei fesztiválok. Készültünk nektek egy kis segítséggel, hogy milyen ékszereket szerezz be indulás előtt... tovább

PANDORA ÁPOLÓ KÉSZLET

Gondoskodj Te is PANDORA ékszereid megfelelő tisztításáról, és őrizd meg ragyogásukat a PANDORA ápoló készlet használatával... tovább

PANDORA NYÁRI KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA nyári kollekcióját! A dzsungel ihlette mintás ékszerek merész, minimalista vonalai nagyszerű inspirációt kínálnak. tovább

iratkozzon fel hírlevelünkre