Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG

2020.09.30 11:19

Idén a Pandora a filmipar egyik legnevesebb és legsikeresebb alkotásával párosult, a Star Wars-al. A Sci-fi film rajongói végre ékszerek formájában is hordhatják kedvenceiket. A charmok és a karkötő varázsát az adja, hogy 3D-s változatban a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Mától akár a Star Wars lógóját is bátran viselheted karkötődön vagy Baby Yodát, akinek pici testéhez hatalmas fülek és szemek társultak.

A Pandora Reflexions üzletünk legújabb jövevénye, így szeretnénk veletek is megismertetni az újdonsült karkötőket és az ahhoz tartozó charmokat. Segítségül megmutatjuk, hogyan érdemes összeállítani egy karkötőt saját stílusodnak megfelelően, mivel pont ez a kollekció célja, hogy az ékszerek reflektáljanak a személyiségedre.

 

 

A Pandora nyári kollekciója egy varázslatos utazásra hív téged és szeretteidet! Engedj a kísértésnek és hagyd elkalandozni az elmédet, hiszen a kollekció tervezői is ezt tették. Gondolj a nyári kiruccanásokra, a tengerpartok, őserdők, Szafarik nyújtotta kalandokra és a nyár adta szabadságérzetre. Hogyan is jelenhetnek meg egy lenyűgöző kirándulás pillanatai, a világkülönböző állatai vagy a természet egzotikus adottságai egy charm, karkötő, fülbevaló vagy gyűrű formájában? Lentebb megtalálod a választ!

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA STAR WARS KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA legújabb Star Wars kollekcióját... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre