Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.01.26 02:24

Valentin Nap 2021

 

 

Az idei év hogyan kezdődhetne másképp, mint a Valentin-nappal. Bár a figyelmességet, szeretetet, törődést fontos az év minden napján éreztetni, azért valljuk be, izgalommal teljes pillanat, mikor egy különleges ajándékkal kedveskedhetünk párunknak. Ám ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy mivel tudnád meglepni Őt. Amennyiben benned is megfogalmazódott ez, akkor nézd meg a neked szánt ajándék ötleteinket.

Kedvesed a csillogós vagy inkább az egyszerűbb ékszereket hordaná szívesebben? Mi mindenre találunk részedre megoldást. Mit szólnál egy Pandora karkötőhöz, melyet bármilyen alkalommal tudsz számára gyarapítani egy kedves kis charmmal, klippel vagy függővel.

 

A Pandora karkötő palettái közül biztosan megtalálod a tökéletes darabot, melytől kedvesed még nagyobb szerelembe esik. Tökéletes ajándék akár a mindennapokra vagy különleges alkalmakra. Következő képeinken mutatunk pár variációt neked.

 

Egy ékszerszettnek jobban örülne a számodra fontos lány? Nézd meg őket és válassz egészen az egyszerűbb, letisztultabb Pandora és Ania Haie, vagy az igazán ragyogó, nőies Coeur De Lion ékszerszettjeink közül és varázsold el vele szerelmedet.

Tőlünk, neked egy kis inspiráció a tökéletes szett megtalálásához.

 

Valamilyen apróságra gondoltál? Akkor a Thomas Sabo Little Secret színes, textil karkötői és a Charm club kollekció egyedi darabjai értékes ajándékokat kínálnak az élet örökkévalóságának emlékezetes pillanatai számára.

 

Vess egy pillantást a Thomas Sabo fémszíjas, vagy az Ice Watch szilikon szíjas óráinkra, melyek az időtálló elegancia jegyében születtek. Reméljük így szerelmed soha nem felejti el az együtt töltött boldog perceket.

 

Ha igazán emlékezetessé szeretnéd varázsolni az idei Valentin-napot, lepd meg szerelmedet egy csodaszép Pandora, Thomas Sabo vagy Ania Haie gyűrűvel. A legegyszerűbb daraboktól egészen a szikrázó köves változatokig mindent megtalálsz nálunk. 

Mi Nők képesek vagyunk arra, hogy túl sokat töprengjünk a tökétes ajándék beszerzésén. Ebben lesz segítségedre Thomas Sabo ékszercsaládunk, mellyel megtalálhatod az ideális férfi ékszert, ami garantáltan örömet szerez párodnak.

Esetleg van már egy szép órája vagy egy stílusos karkötője? Nálunk garantáltan találsz hozzá egy szuper kiegészítőt! Tekintsd meg alábbi képeinket az ötletgyűjtéshez! Legyen szó karkötőről, vagy egy elegáns óráról, nálunk biztosan megtalálod azt az ajándékot, amellyel párod igazán különlegesnek érezheti magát melletted. 

Tedd Te is felejthetetlenné a szerelmesek napját egy csodaszép ékszerrel kedvesed számára.

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre