Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2020.08.27 17:54

Újragondolt Pandora világunk

 

 

Húsz évvel ezelőtt létrejött egy új, egy felejthetetlen ékszercsalád, a Pandora. A márka nélkül ma már sokunk el sem tudná képzelni az életét, hiszen minden darabja emlékek hadát őrzi. A Pandora Moments karkötők ikonikus kígyólánca adta meg az alapkövet a márkának, melyre az őszi kollekció néhány darabja is épül újra gondolt formában.  A következő kategóriákban, pedig bővebben olvashatsz a kollekció legújabb darabjairól.

 

 

Ki mondana nemet egy édes kis erdei vagy vadonélő állatra, melyet már a karkötődön is viselhetsz? A kollekció tervezői megalkották számunkra őket. A pihe puha lámát, akinek a nyakában egy édes kis harang lóg. A cuki erdei élőlényeket, mint a mókust makkal a kezében vagy egy lompos farkú rókát, kinek az éjszakában megcsillan a ragyogó kék szeme. Persze ne feledkezzünk meg a lovak szerelmeseiről sem, hiszen idén nekik is kedveztek a tervezők egy édes kis versenylóval.

 

Ugyan nem csak az állatok iránt tudjuk kifejezni szenvedélyeinket, hanem munkánk vagy hobbink iránt is. A zenerajongóknak idén megálmodták a zongorát, melyben elrejtettek egy kedves kis átható üzenetet „Játssz szívvel”. A tanároknak, akik odaadással végzik munkájukat, hogy sikeres felnőtteket neveljenek belőlünk. Kifejezhetjük orvosaink iránti tiszteletünket és hálánkat, az alázatos és kitartó munkájukért, akik mindennap életeket mentenek. Álmodd meg Te is szenvedélyedet és viseld ennek motívumát, a szív alakú álomfogót.

 

Ahogy már viszont láthattátok a Pandora jelképét az ékszereiben, úgy ismét megjelennek a Pandora rose ötvözetével. Ragyogó koronás motívumai halvány rózsaszín cirkónia kövekkel tündökölnek a legújabb gyűrű és fülbevaló darabjaiban. Az új kollekciók közül továbbá rose ötvözettel varázsolták igazán különlegessé a kívánság és a Pandora szívei összeállítások egyes darabjait számotokra.

Ahogyan azt már korábban említettük a márkát az ikonikus kígyóláncról különböztethetjük meg, mely népszerűvé tette a Pandorát. Idén a tervezők előrukkoltak egy új, különleges zár résszel, melynek mássága a bújtatott verzióban rejlik. A lentebbi képeken pedig be is mutatjuk a használatát.

Emellett nem csak a karkötőket díszítik ezek a textúrák, hanem a charmokat, gyűrűket, fülbevalót és egyedi kőberakással a medáltartókat is. A csavart formátum szintén megjelenik a természet ihlette kollekciójában, mint a cirkóniával körbe foglalt kígyó charmja.

A Pandora ismét gondolt a személyes kapcsolatok megjelenésére, mivel létrehozta a barátok kollekció legújabb szerencsehozó figuráját, Ellit az elefántot. Ellie emlékeztet minket a gyökereinkre és az első élettapasztalatainkra, melyet egy angol mondás testesít meg „Elephants never forget”, melynek jelentése „Az elefántok soha nem felejtenek”.

A Pandora család egy újabb babaváró charmal is bővítette kollekcióját egy édes kis aranyfűzős tornacipővel. A szeretet szimbólumaként megjelenő aszimmetrikus szív alakú karika fülbevaló kisebb változata is helyet kapott, amely a visszafogottabb eleganciát kedvelők egyéniségét tükrözi.

A legtöbb kollekcióval, így a mostanival is újra gondolták a Disney Minnie és Mickey egerét, melyet most a már jól ismert robot formával ötvöztek. A charm különlegességei, hogy a tűzzománc díszítés mellett Pandora rose-val kombinálták az ezüstöt.

 

Csatlakozz Te is ehhez az elbűvölő, új fantáziavilághoz és lesd meg a Pandora újdonságait weboldalunkon!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre