Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.03.31 00:45

Thomas Sabo trendek

 

Fedezd fel a Thomas Sabo Charm Club legújabb kollekciójának különleges darabjait és találd meg Te is a hozzád legjobban illő kiegészítőket, melyekből egyszerre többet is kombinálhatsz egymással! Az ékszerek egyediségét az adja, hogy akár magában, de rétegezve is jól mutatnak. Minél többet viselsz, annál vagányabb egységet alkotsz, viszont figyelni kell, hogy a harmónia és az egyensúly megmaradjon.

 

 A kollekció darabjai a megszokott 925-ös Sterling ezüstből készülnek. Arany vagy rózsaarany színű változataik, pedig 18 karátos arany vagy rózsaarany bevonattal vannak futtatva. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy eljegyzésről, gyermekáldásról vagy évfordulóról, a Thomas Sabo Charm Club kollekciója értékes ajándékokat kínál az élet örökkévalóságának emlékezetes pillanatai számára.

 

Hogyan variálhatjuk a fülbevalókat? Egy letisztult, mégis jól kombinálható füldísszel biztosan magadra vonzod az emberek tekintetét. Válassz akár egy merészebb fülbevalót és mellé kiegészítheted ezekkel az apróbb, finomabb darabokkal a kollekcióból. Lentebbi képeken mutatunk pár trükköt, hogy hogyan tudod feldobni a hétköznapi megjelenésedet ezekkel az ékszerekkel.

Az órák választéka is gyarapodott gyönyörű női és férfi változatokkal. A szikrázó kövekkel kirakott szitakötős óra arany és ezüst változatban, vagy a férfi variációi, melyek egyszerűbb, letisztultabb darabokból állnak. Ezeket a meseszép órákat pedig tudjátok kombinálni a kollekció bármely darabjával, hogy még ámulatba ejtőbb legyen a megjelenésetek.

A tervezők most nagy hangsúlyt fektettek az opálkő színezésű ékszerekre, melyekből egy egész szettet tudtok alkotni. Az opálkövek jellegzetessége, hogy viselője a szépséget, a szerencsét és a sikert testesíti meg, így lenyűgözve azokat, akik csak ránéznek. Varázsold el te is az embereket ezekkel a finom és meseszép ékszerekkel!

A tavaszi-nyári kollekcióban most a gyűrűk palettája is gazdagodott néhány csodaszép darabbal. Ha rajongsz a csillogós és kövekkel kirakott gyűrűkért, akkor eljött a te időd. A legjobb, hogy a gyűrűket is tudod kombinálni, akár hármat is építhetsz egymásra a tökéletes összhatás elérésének érdekében, melyhez mutatunk pár képet inspirációként.

A tökéletes szett megalkotásához elengedhetetlenek a nyakláncok és a karkötők. Akár a díszesebb, akár a letisztultabb darabok kedvelője vagy, akkor is megtalálhatod a számodra tökéletes ékszert. Válogass kedvedre az évszak kedvenc kerti élőlényeinek világából és viseld magadon ezeket az egyedi kézzel megmunkált nyaklánc és karkötő szettjeinket.

Tervezd meg Te is a saját ékszer kombinációdat, és varázsold el az embereket a magával ragadó kinézeteddel!

 

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre