Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2021.03.02 17:41

Pandora Tavaszi Kollekció

 

 

Az év egyik legjobban várt évszaka jön, a tavasz, így a Pandora is kedveskedett nekünk egy új kollekcióval. A várva várt színes ékszerek mellett, az arany és az ezüst ötvözetével is jelennek meg ragyogó újdonságok. Nagy örömünkre a reflexions kollekció is bővül pár meseszép új darabbal. Kíváncsiságunkat tovább fokozhatják a Pandora és a Disney által megálmodott legújabb kiegészítők, a mesés Alice csodaországból. Tovább olvasva pedig eldöntheted, hogy téged melyik Pandora szépség varázsolt el.

 

Mint egy varázslatos kert, úgy kerítenek hatalmukba ezek a levendula és rózsaszínben pompázó virágos charmok. A tervezőket a természet sokszínűsége ihlette meg a tavasz beköszöntével, amikor minden színpompába borul a szabadság és a remény sugallatával.

 

 

A kerti élet csodáihoz háziállataink is hozzátartoznak, mint a kutyáink, cicáink kik már annyira szívünkhöz nőttek, hogy soha nem szeretnénk őket elfelejteni. A Pandora is ehhez segített hozzá minket, hiszen édes függő charmokat hozott ki, melyeken kedves kis üzeneteket rejtettek el: „Az én legjobb barátom” és „Mancsnyomok a szívemen”.

 

A kertünket beragyogó apró fényforrást is viselheted mostantól karkötődön, a szentjánosbogarat. A charm különlegessége, hogyha lámpafény felé tartjuk egy kis ideig, akkor a sötétben világítani fog, mint egy igazi szentjánosbogár. Akár a párod részére is tökéletes ajándék lehet, mert egy szívhez szóló mondatot találsz rajta miszerint „Te vagy a fény az életemben”.

 

 

 

Hobbink és munkánk iránti szeretetünket is kifejezhetjük egy Pandora charmmal vagy függővel. A mostani kollekció darabjai a művészetekre épülnek, mint a festő paletta, melyeken a festékszíneket színes kövekkel jelenítettek meg. Inspirációja, hogy tedd színessé mindennapjaidat és az egész életedet. Szerencsénkre a kertészkedés és színház világ szerelmeseiről sem feledkeztek meg.

 


Minden ember életének fontosabb pillanatai közé tartozik az iskolai évek lezárása, melytől fogva mindenki megtapasztalhatja első nagyobb sikerélményét. Innentől „A határ a csillagos ég”, ez a gondolat motiválhat életed során charmunk segítségével, melyet magadon viselve mindig erre emlékezhetsz. Egy másik álom megvalósítását, a jogosítványod megszerzését, vagy első autód megvásárlását megünnepelheted legújabb autós charmunkkal, mely örökké emlékeztetni fog erre a meghatározó pillanatra.Emlékszel még gyermekkorunk meséire, mikor a herceget, kit békává varázsolt a gonosz boszorkány, egy szerelmes csók hatására újra hercegként láttál? Most a Pandora világa újra elénk tárja ezeket a varázslatos pillanatokat a királyi vonalak megjelenítésével, mint az arannyal bevont kastély és korona, a békakirály vagy a hercegi hattyúpáros, akik szerelmesen egybefonódnak.A mesebeli álomvilág még mindig folytatódik, mert ahhoz, hogy a herceg megtalálhassa az igaz szerelmét, erre a három dologra van szüksége: hitre, reményre és szeretetre. Ezek segítségével a mesés befejezés nem is alakulhatna másképp, mint boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ezzel a mesebeli Pandora érzéssel akarták nekünk átadni a tervezők, hogy minden nő hercegnőként érezhesse magát, ha ezeket az ékszereket viseli.A Disney nagyszerű meséi közül az Alice csodaországban szereplőit is megjelenítették charmok és karkötő formájában. Találkozunk Alice-el amint a csodaország bejáratában áll. A teáskanna is előkerül, melyben Alice kutyája lapul meg a híres születésnapi teázáson. Kedvenc függő charmunk a „Mindig” és „Kíváncsi” felirattal, a kék üvegcsében összezsugorodott Alice, akit a kíváncsisága sodort bajba és kísérte végig kalandos útján.
A Pandora Reflexions kollekciója ismét új darabokkal bővült. A rose karkötők palettája egy ragyogó és minimalista kivitellel, valamint új fajta kapoccsal tért vissza. A charmok terén is színes változatokkal kedveskedtek nekünk egy pavé kék szívvel és egy pavé rózsaszín körrel a régi vonalak megőrzése által.

 

A Pandora moments karkötők köre egy új dizájnnal bővült ezüst és rózsaarany változatban is. A különleges külsőt a három időtlen kígyóláncos mintázatú szálból álló, mégis egybeolvasztott végek kölcsönzik neki.

 

 

Újulj meg Te is ezekkel a meseszép Pandora ékszerekkel a tavasz köszöntéseként!

 

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA SIGNATURE KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA signature kollekcióját... tovább

PANDORA ME KOLLEKCIÓ

Alkosd meg egyedi stílusodat a legújabb Pandora Me kollekció ékszereivel! tovább

iratkozzon fel hírlevelünkre