Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2021.03.02 17:41

Pandora Tavaszi Kollekció

 

 

Az év egyik legjobban várt évszaka jön, a tavasz, így a Pandora is kedveskedett nekünk egy új kollekcióval. A várva várt színes ékszerek mellett, az arany és az ezüst ötvözetével is jelennek meg ragyogó újdonságok. Nagy örömünkre a reflexions kollekció is bővül pár meseszép új darabbal. Kíváncsiságunkat tovább fokozhatják a Pandora és a Disney által megálmodott legújabb kiegészítők, a mesés Alice csodaországból. Tovább olvasva pedig eldöntheted, hogy téged melyik Pandora szépség varázsolt el.

 

Mint egy varázslatos kert, úgy kerítenek hatalmukba ezek a levendula és rózsaszínben pompázó virágos charmok. A tervezőket a természet sokszínűsége ihlette meg a tavasz beköszöntével, amikor minden színpompába borul a szabadság és a remény sugallatával.

 

 

A kerti élet csodáihoz háziállataink is hozzátartoznak, mint a kutyáink, cicáink kik már annyira szívünkhöz nőttek, hogy soha nem szeretnénk őket elfelejteni. A Pandora is ehhez segített hozzá minket, hiszen édes függő charmokat hozott ki, melyeken kedves kis üzeneteket rejtettek el: „Az én legjobb barátom” és „Mancsnyomok a szívemen”.

 

A kertünket beragyogó apró fényforrást is viselheted mostantól karkötődön, a szentjánosbogarat. A charm különlegessége, hogyha lámpafény felé tartjuk egy kis ideig, akkor a sötétben világítani fog, mint egy igazi szentjánosbogár. Akár a párod részére is tökéletes ajándék lehet, mert egy szívhez szóló mondatot találsz rajta miszerint „Te vagy a fény az életemben”.

 

 

 

Hobbink és munkánk iránti szeretetünket is kifejezhetjük egy Pandora charmmal vagy függővel. A mostani kollekció darabjai a művészetekre épülnek, mint a festő paletta, melyeken a festékszíneket színes kövekkel jelenítettek meg. Inspirációja, hogy tedd színessé mindennapjaidat és az egész életedet. Szerencsénkre a kertészkedés és színház világ szerelmeseiről sem feledkeztek meg.

 


Minden ember életének fontosabb pillanatai közé tartozik az iskolai évek lezárása, melytől fogva mindenki megtapasztalhatja első nagyobb sikerélményét. Innentől „A határ a csillagos ég”, ez a gondolat motiválhat életed során charmunk segítségével, melyet magadon viselve mindig erre emlékezhetsz. Egy másik álom megvalósítását, a jogosítványod megszerzését, vagy első autód megvásárlását megünnepelheted legújabb autós charmunkkal, mely örökké emlékeztetni fog erre a meghatározó pillanatra.



Emlékszel még gyermekkorunk meséire, mikor a herceget, kit békává varázsolt a gonosz boszorkány, egy szerelmes csók hatására újra hercegként láttál? Most a Pandora világa újra elénk tárja ezeket a varázslatos pillanatokat a királyi vonalak megjelenítésével, mint az arannyal bevont kastély és korona, a békakirály vagy a hercegi hattyúpáros, akik szerelmesen egybefonódnak.



A mesebeli álomvilág még mindig folytatódik, mert ahhoz, hogy a herceg megtalálhassa az igaz szerelmét, erre a három dologra van szüksége: hitre, reményre és szeretetre. Ezek segítségével a mesés befejezés nem is alakulhatna másképp, mint boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ezzel a mesebeli Pandora érzéssel akarták nekünk átadni a tervezők, hogy minden nő hercegnőként érezhesse magát, ha ezeket az ékszereket viseli.



A Disney nagyszerű meséi közül az Alice csodaországban szereplőit is megjelenítették charmok és karkötő formájában. Találkozunk Alice-el amint a csodaország bejáratában áll. A teáskanna is előkerül, melyben Alice kutyája lapul meg a híres születésnapi teázáson. Kedvenc függő charmunk a „Mindig” és „Kíváncsi” felirattal, a kék üvegcsében összezsugorodott Alice, akit a kíváncsisága sodort bajba és kísérte végig kalandos útján.




A Pandora Reflexions kollekciója ismét új darabokkal bővült. A rose karkötők palettája egy ragyogó és minimalista kivitellel, valamint új fajta kapoccsal tért vissza. A charmok terén is színes változatokkal kedveskedtek nekünk egy pavé kék szívvel és egy pavé rózsaszín körrel a régi vonalak megőrzése által.

 

A Pandora moments karkötők köre egy új dizájnnal bővült ezüst és rózsaarany változatban is. A különleges külsőt a három időtlen kígyóláncos mintázatú szálból álló, mégis egybeolvasztott végek kölcsönzik neki.

 

 

Újulj meg Te is ezekkel a meseszép Pandora ékszerekkel a tavasz köszöntéseként!

 

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre