Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2021.07.04 16:31

Pandora Signature

 

 

 

 

A Pandora most egy igazán letisztult kollekcióval rukkolt elő, mely a „Pandora Signature” néven jelent meg. A karkötők, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk és a charmok palettája is bővült néhány újdonsággal, ezüst, arany és rózsaarany változatokban. Lentebbi képeinkből pedig inspirációt gyűjthetsz, hogy hogyan hord ezeket az ékszereket, akár egy alkalomra vagy a hétköznapokra.

Kombináld Te is legújabb karpereceinket, és alkoss egységet a különböző fémtónusú ékszereinkkel, majd varázsolj el mindenkit! A karperecek különlegessége, hogy az egyik oldala lekerekített, míg a másik vége szögletes, ennek összeolvadása adja ezt a különleges és modern stílusú ékszert. A külső részein minden oldalán a Pandora logó látható, a karperec két végén pedig helyet kapott a Pandora koronás monogramja.

 

 

A karperechez tökéletesen passzoló gyűrűkről se feledkezzünk meg, melyekből most akad egy pár újdonság, mind ezüst vagy akár rózsaarany változatban. Rétegezve, de önmagukban is remekül mutatnak, ennek már csak a Te képzeleted és stílusod szab határt. Válogass köves vagy minimalista gyűrűink közül, és élvezd a Pandora által adott modern eleganciát!

 

 

Egy újabb charmmal, és egy függővel is gazdagodott a Pandora charmok választéka, utóbbit akár nyakláncra medálként is tudod viselni. A charmok jellegzetességét a kézzel megmunkált, részletgazdag kidolgozás adta, ahogyan a modern stílus párosul a klasszikus vonalakkal. A függő medál sajátossága, hogy három összefonódó karikát ábrázol, melynek minden darabja forog, így figyelemfelkeltő dísze lehet bármely összeállításnak.

 

 

Különleges fülbevalókra vágysz? Akkor válaszd a Pandora megfordítható gombfülbevalóját, melynek keretét kedvedre tudod variálni a sima Pandora logós vagy köves oldalával, az eseménynek megfelelően! Mindennapi viseletre pedig az U alakú karikafülbevalót ajánljuk figyelmedbe, melynek egyik oldala polírozott. a másik pedig kővel díszített. A rózsaarany szín kedvelőinek azonban egy letisztult elegáns változatot hoztunk, a dupla karika-fülbevalót.

 

 

 

A kollekció utolsó és egyben legkülönlegesebb darabjai közé a nyakláncok tartoznak. Idén egy régebbi típusú a „Pandora forgó szívei” nyakláncát gondolták újra a tervezők, bicolor változatban. A nyakláncon három forgó karika található, amit nyolc különböző formában tudsz elrendezni. A külső karikát Pandora gravírozással díszítették, a középső karikát Pandora rózsaarany ötvözettel vonták be, majd cirkónia kővel és szív alakú kivágásokkal ruházták fel, az utolsó belső kört pedig kővel és a Pandora logóval tették még különlegesebbé. 

 

 

Tűnj ki Te is a tömegből ezekkel a minimalista, mégis ragyogó megjelenésű darabokkal!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre