Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

PANDORA BLOG
2020.10.28 01:52

Pandora karácsonyi kollekció

 

 

 

Az idei évben is megjelent a Pandora karácsonyi kollekciója, mely csodaszép termékekkel bővítette a palettáját. Éld át te is karácsony meghitt hangulatát ezekkel a csodálatos ékszerekkel és szerezz egy kis inspirációt az ajándékok beszerzéséhez.

 

 

 

 

A szeretet ünnepén mivel mással tudnánk kifejezni érzéseinket egymás iránt, mint egy gyönyörű szívecske vagy a családot felelevenítő charmmal. A kollekció tervezői most is nagy hangsúlyt fektettek a kidolgozásukra és a régi formák megújítására. A tél hangulatával a fényes örvény klip is megjelent új külsőbe burkolva, királykék kövekkel. A klipek választéka még egy extrán köves és csillogós darabbal is bővült.

 

Sokunk előtt biztosan megjelenik, mikor szüleink, barátaink vagy szerelmünk társaságában elvesztünk a végtelen, csillagokkal teli eget bámulva. Ezen emlékek megőrzéseképpen szerezd be ezeket a lélegzet elállító csillag és hold motívumú termékeket, melyeken kedves kis üzenetek rejtettek el. A csillagos égbolt inspirációjaként megvalósult az áttört csillagkép charm ezüst és rose változatában, melyek karkötők formájában is valóra váltak.  Viselésük közben biztosan Te is úgy fogsz ragyogni és szikrázni, mint a csillagok az égen.

Te is vártad már a következő karácsonyi szett összeállításokat? Akkor most bemutatjuk neked ezeket az ámulatba ejtő nyaklánc, gyűrű és fülbevaló párosításokat. A tél varázsaként megjelenő csillag szerű hópelyhek ihlette káprázatos ékszerek, melyeket akár a karácsonyi vacsoránál vagy szilveszterkor is bátran viselhetsz. A tavaly nagy sikert aratott „Kiemelt szív” szettje az idei éveben megvalósult a Pandora rose ötvözetével, mely segít bearanyozni a hideg téli napokat egyedi szépségével és ragyogásával.

Ne csak szeretteid lepd meg idén karácsonykor, hanem ajándékoddal adományozz a rászorulóknak is, hogy mindenhol boldog lehessen az ünnep. Az emberek összefogására mutat rá az UNICEF által támogatott charm, hiszen a világ egységében rejlő szeretetet szimbolizálja. Vásárold meg a földgömb alakú függőt, mely belseje egy aprócska szívet rejt, hiszen a szervezet minden eladás után 15 eurót adományoz rászoruló gyerekekek támogatására.

Ebben az évben is köszönthetjük kedvenc karácsonyi kiegészítőink között Rudolfot a piros orrú rénszarvast, akinek a nyakában egy kis aranyos csengő lóg vagy a Mikulást nagy sapkájában ajándékokkal körülvéve. A varázslatos csillogós karácsonyfát, melyen csillagok, hópelyhek, szívek és apró színes kövek tetszelegnek, mint a karácsonyfadíszek. A karácsonyi fagyöngy függő charm, melyen egy kedves kis üzenetet rejtettek el: „Találkozzunk a fagyöngy alatt”.

 

A Pandora barátok csoportja is bővül egy újabb taggal Isa-val, aki egy elbűvölő, mosolygós csillag. Fő célja pedig, hogy segítsen barátainak céljaik elérésében. A legjobb tulajdonságai közé tartozik, hogy tele van ambícióval, elszántsággal és szeretettel.

A Pandora Disney szereplői is karácsonyi hangulatban tértek vissza, mint Mickey és Minnie egér, akik közösen átkarolva egy ajándékot tartanak maguk előtt kis mikulássapkájukban. Üzenete számunkra, hogy szeretteink körében, boldogan ünnepeljük a karácsonyt. Persze a bohókás és örömteli Plútóról se feledkezzünk meg.

A Hamupipőke története idén ünnepli a 70. születésnapját, így ennek alkalmából készült a Pandorával közös kollekciója. A mese, mely egy gazdag családból származó lányról szól, aki végül elveszti szüleit és mostohaanyjára, valamint mostohatestvéreire van hagyatkozva, akik megkeserítik mindennapjait. Ám szerencsére van segítsége Hamupipőkének is, mint Suzy a kisegér, aki egy báliruha megvarrásával kedveskedett neki, melyet sajnos a mostohatestvérek tönkretettek.

 Tündérkeresztanyának hála viszont megvalósult a tökéletes ruha és tökhintócska, melyet mostantól nyakláncodon vagy a karkötődön is hordhatsz. A tökhintót, mint jelképet megvalósították nyaklánc, gyűrű, fülbevaló és karkötő formájában is, melyek gyönyörűen vannak kidolgozva és kövekkel díszítve. Őket viselve igazi hercegnőnek érezheted magad.

A mese egyik ikonikus eleme az üvegcipellő, mely függő charm formájában is megjelenik Hamupipőke két barátjával Gus-al és Jaq-al, ahogyan a cipőből leskelődnek. A cipő varázsát az adja, hogy Hamupipőke elhagyja a bálon nagy sietségében, hiszen, amint éjfélt üt az óra megszűnik Tündérkeresztanya varázslata. Szerencsére a szőke herceg megtalálja az elveszett cipellőt és a lány keresésére indul, akik rengeteg akadályt legyőzve végül egymásra találnak.

 

Esetleg téged nem a hercegnők világa varázsol el? Ne csüggedj! A Pandora neked is kedveskedett egy csodálatos shine Harry Potter medállal. Így már nem csak a szereplőket és házaikat tudod magaddal vinni, hanem egy varázslatos eszközzel, az időnyerővel is bővítheted kincstáradat.

Talán, ha hiszel a csodákban neked is sikerülhet lelassítanod a meghitt, szeretettel teli karácsonyi időszakot.

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA SIGNATURE KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA signature kollekcióját... tovább

PANDORA ME KOLLEKCIÓ

Alkosd meg egyedi stílusodat a legújabb Pandora Me kollekció ékszereivel! tovább

iratkozzon fel hírlevelünkre