Ingyenes
szállítás
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2019.10.30 17:48

Őszi trendek

 

Csapatunkkal egy kis összeállítással készültünk nektek, hogy inspirációt gyűjthessetek őszi szettjeitek megalkotásához. Három márkánk legújabb darabjait mutatjuk be különböző kombinációkban. Thomas Sabo, Pandora és Ania Haie termékeinket külön-külön és egymással vegyítve is bátran hordhatod. Lentebb megtalálod a mi ötleteink alapján megalkotott variációkat!

 

 

 

 

A vagányan elegáns stílus kedvelője vagy? Szereted a feltűnő darabokat? Akkor Rita Ora őszi/téli kollekciója a legjobb választás lehet számodra. Ezekben az ékszerekben úgy ragyoghatsz, mint egy szupersztár a vörös szőnyegen, nem hiába az egyik leghíresebb énekesnő nevével olvad össze ez a kollekció.

Kivitelezésük tökéletesen tükrözi Rita Ora különleges stílusát és ékszerek iránti szeretetét, amivel a nőket inspirálni igyekszik a magabiztos megjelenésre. A továbbiakban a szavak helyett beszéljenek a képek, lássuk az énekesnő szuper ötleteit!

A Pandora legújabb ékszereivel magunkra varázsolhatjuk a természet játékos, magával ragadó hangulatát.

Ezek a kiegészítők tökéletesen illeszkednek a korábbi darabokhoz, azokat kiegészítve remek összképet alkotnak a mindennapok során, vagy különleges alkalmakon is.

Az őszi kollekció megmutatja, hogyan legyél nyitott az új dolgokra, hogyan legyél egy kicsit lázadó és hogyan viseld saját stílusod határok nélkül.

Ez a kollekció emlékezetet minket arra, milyen csodás és varázslatos világban élünk, más teremtményekkel együtt, akikről nem feledkezhetünk meg, és akikre vigyáznunk kell. Légy te a természet királynője és viseld bátran ezeket a különlegességeket!

Te inkább ragaszkodsz a minimál stílusú szettekhez? Ne félj, számodra is készültünk néhány ötlettel!

Üzletünk idén debütált márkája teljesen belopta magát a szívünkbe, ahogy a tiétekbe is. Éppen ezért folyamatosan bővítjük készletünket, hogy minél több darab eljuthasson hozzátok. Mostani blogbejegyzésünkbe is becsempésztünk számotokra pár új szépséget, hogy megismerkedhessetek a legvagányabb Ania Haie ékszerekkel.

Bízunk benne, hogy segítségetekre voltunk abban, hogy a szürke őszi napokba színt tudjatok vinni ezekkel a fantasztikus ékszerekkel!

SEREBRO BLOG

http://www.serebro.hu/stackers

STACKERS ÉKSZERTARTÓK

Tökéletes választás ékszereid mindennapi tárolására...tovább

PANDORA TAVASZI KOLLEKCIÓ

Fedezd fel a PANDORA tavaszi kollekcióját... tovább

PANDORA REFLEXIONS

Fedezd fel a PANDORA Reflexions kollekcióját! Válogass kifinomult sterling ezüst és ragyogó PANDORA Rose ékszerek közültovább

iratkozzon fel hírlevelünkre