Ingyenes
házhozszállítás 15.000 Ft felett
Szállítás akár egy
munkanap alatt
Hivatalos
partner
Online
kártyás fizetés
10 éves
tapasztalat

Termékajánló

Kategóriák

Szállítás

Fizetési megoldás

SEREBRO BLOG
2019.10.30 17:48

Őszi trendek

 

Csapatunkkal egy kis összeállítással készültünk nektek, hogy inspirációt gyűjthessetek őszi szettjeitek megalkotásához. Három márkánk legújabb darabjait mutatjuk be különböző kombinációkban. Thomas Sabo, Pandora és Ania Haie termékeinket külön-külön és egymással vegyítve is bátran hordhatod. Lentebb megtalálod a mi ötleteink alapján megalkotott variációkat!

 

 

 

 

A vagányan elegáns stílus kedvelője vagy? Szereted a feltűnő darabokat? Akkor Rita Ora őszi/téli kollekciója a legjobb választás lehet számodra. Ezekben az ékszerekben úgy ragyoghatsz, mint egy szupersztár a vörös szőnyegen, nem hiába az egyik leghíresebb énekesnő nevével olvad össze ez a kollekció.

Kivitelezésük tökéletesen tükrözi Rita Ora különleges stílusát és ékszerek iránti szeretetét, amivel a nőket inspirálni igyekszik a magabiztos megjelenésre. A továbbiakban a szavak helyett beszéljenek a képek, lássuk az énekesnő szuper ötleteit!

A Pandora legújabb ékszereivel magunkra varázsolhatjuk a természet játékos, magával ragadó hangulatát.

Ezek a kiegészítők tökéletesen illeszkednek a korábbi darabokhoz, azokat kiegészítve remek összképet alkotnak a mindennapok során, vagy különleges alkalmakon is.

Az őszi kollekció megmutatja, hogyan legyél nyitott az új dolgokra, hogyan legyél egy kicsit lázadó és hogyan viseld saját stílusod határok nélkül.

Ez a kollekció emlékezetet minket arra, milyen csodás és varázslatos világban élünk, más teremtményekkel együtt, akikről nem feledkezhetünk meg, és akikre vigyáznunk kell. Légy te a természet királynője és viseld bátran ezeket a különlegességeket!

Te inkább ragaszkodsz a minimál stílusú szettekhez? Ne félj, számodra is készültünk néhány ötlettel!

Üzletünk idén debütált márkája teljesen belopta magát a szívünkbe, ahogy a tiétekbe is. Éppen ezért folyamatosan bővítjük készletünket, hogy minél több darab eljuthasson hozzátok. Mostani blogbejegyzésünkbe is becsempésztünk számotokra pár új szépséget, hogy megismerkedhessetek a legvagányabb Ania Haie ékszerekkel.

Bízunk benne, hogy segítségetekre voltunk abban, hogy a szürke őszi napokba színt tudjatok vinni ezekkel a fantasztikus ékszerekkel!

SEREBRO YOUTUBE CSATORNA

PANDORA NYAKLÁNCOK ÉS FÜLBEVALÓK FELÉPÍTÉSE

THOMAS SABO ÉKSZEREINK

SPIRIT ICONS JAKUPCSEK GABRIELLA AJÁNLÁSÁVAL

PANDORA KARKÖTŐ FELÉPÍTÉSE

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

PANDORA KARKÖTŐ MÉRETVÁLASZTÁS

PANDORA KOLLEKCIÓK BEMUTATÁSA

iratkozzon fel hírlevelünkre